MY FEARLESS IDIOTS. MY FANTASMAGORICAL SIDEKICKS. MY ATROCIOUS PUAKA'S.

SeratusWriters

Pipit Oh Pipit!

Saya pegang awak punya~~~
Awak pegang saya punya~~~
Kita sama-sama pegang~~~
Pegang padanya~~~

Apa kejadahnya pegang-memegang nih?

Suci perkataan. Suci perbuatan. Itu yang fasilitator gua bagitau tiap kali kami menyanyikan lagu tersebut. FYI, itu lagu pengakap. Jangan tanya kenapa gua ambik pengakap untuk sem ni, gua kena paksa, dah ada dalam syllabus.
Pipit? Mengikut Wikipedia Bahasa Melayu, burung pipit merupakan sejenis famili burung kecil. Ada yang hidup secara berkumpulan yang mengandungi ratusan ekor dan selalu kelihatan di sawah-sawah padi ketika padi mulai masak.

Ok stop. Straight to the point. Sebenarnya recently gua mereng dan extremely ter-sangat happy di atas kemenangan Liverpool mengatasi Chelsea few days ago. Am I retarded or am I just overjoyed? Dua dua boleh. Yes, I am that weirdo as you can imagine. Visualize how freaky I can be!

Pipit is a worldwide non profit art portal , creative community and platform that was initiated as a means to encourage and support independent artists and designer locally & internationally. Building networks and friendships in the field of art and design, organizing exhibitions, conducting design research and disseminating news and information about design and creative endeavor are Pipit main activities. So like I said before, why Pipit? Why now?


Pipit is going to celebrate his or her 4th Birthday on this Saturday. As for that, they are going to celebrate it along with a wonderful market. It is an independent designer day and platform to support local artist & designer.

Why is it so interesting? Best sangat ke? Sebagai seorang yang sangat suka berimaginasi, berangan-angan dan berkhayal, gua rasa event ni sangat sesuai dengan orang-orang yang memenuhi kriteria-kriteria yang gua sebut tadi. Kebanyakan item yang akan dijual dan ditayangkan pada hari tersebut adalah diperbuat dari tangan mereka sendiri. Gua tak pasti pulak ada item yang diperbuat dari kaki, who knows?

Apa yang lu olls boleh jumpa kat event nih?


Art piece / painting


T-shirt


Caricature


Miniature


Unique jewellry


Weird-looking pillows


Fancy-looking wallet, purse, handbag or whatever...


Cool tee design (without the topeng)

Zine / art book
Comic
Indie music album
and more !!

Akhir kata, never underestimate the pipit-ness of this event. The name may sound lame but it should be more than that. A wonderful market where all sort of things will be sold. Rare things and definitely hand made. Admission FREE macam biasa woi! Meet the participating artists and check out the unique handmade, craft, pop art, workshop , exhibition and more !!

Event ni lebih kurang sama dengan Kuala Lumpur Art and Bookfest 2010 (KLAB 2010) yang gua pergi June lepas just this time takde musical performance. Last time ramai jugak well known figures involve in this such as Zunar the cartoonist, Azmyl Yunor the folk musician and Fahmi Reza, documentary filmaker of 10 Sebelum Merdeka. Saudara Khalid Jaafar juga ada untuk berkongsi pendapat mengenai bukunya yang berjudul Metafizik dan Kosmopolitanisme. Time tu juga ada brader Ezra yang fofuler dalam The Effing Show juga ada join.

Interested? Feel free to come. This event shall commence at The Annexe Gallery, Central Market Kuala Lumpur on 13th November 2010, this Sabtuday. It will start from 12.00 PM until 7.00 PM. In case kalau terjumpa, terserempak, buat buat jumpa mahupun pretending to terserempak, feel free to greet me. Woi saja kat gua and InsyaAllah gua akan sahut woi lu olls balik.


Annexe Gallery is just behind the Central Market which is Pasar Seni. Masuk Pasar Seni jalan sampai belakang. There's another building behind it. That's Annexe Gallery. Check floor-floor belah atas yang ada banner diorang.

Source: Pipit Share Creativity >>>

Next stop we will have Rockstar Convention and Metalfest. What a weekend.

 Yang ni gua tak dapat pergi. Clash dengan orientation session kat KL Krash Pad. Dem lah, Zip Zieller bai.

 Worgh! The fest I've been waiting for! Malaysian Metalfest 2010. I'll update it with the band slot in incoming entry, InsyaAllah.

Right after Pipit event at Annexe, I'll off to KL Krash Pad for orientation session regarding incoming Pesta Chow Kit Kita and hey, I'm one of the volunteers!

s/t: Petang tu ada Rockstar Convention then the next day ada Metalfest. Gila lah. Macam mana dak-dak ni nak focus final?

2 tukang kipas:

  Wan Gerrard

November 13, 2010 at 1:07 PM

tak sempat pergi la bro, ada hal sikit..but cool giler design tee's tu..terbaik

YNWA tonite

  KeCiK

November 14, 2010 at 2:24 AM

Ekcelly gua pon tak sempat gi sebab ada hal lain.

YNWA too!

Related Posts with Thumbnails