MY FEARLESS IDIOTS. MY FANTASMAGORICAL SIDEKICKS. MY ATROCIOUS PUAKA'S.

SeratusWriters

EPL 2010/2011; Bolton 0 Liverpool 1

Nice. Another win after a win. This is what we want. A boost of confidence for incoming matches. Defensively solid. I noticed that under Pak Cik Roy's management, we rely to much on our wingers and midfielders. I have to say that we were luckier than Bolton.

Our both key players, Gerrard and Torres played below par. The same thing occurred to Joe Cole. A lad known for his forward run and driblling skills. His crosses were far beyond what I expected. Surprisingly Lucas did well in this game. Kyrgiakos as usual, a main threat when we attacked through set pieces. Carragher showed that age is nothing compared to our first choice right back, Glen Johnson. Carra seems more reliable than Johnson when it comes on defending. We still need more to work on. Especially while attacking. YNWA!

Pin point through ball from Lucas to Torres. Nice clever little flick by Torres to assist and Maxi buried it with fine tonjol ball.

 Maxi: Sapa suruh tak marking gua, ni rasakan tonjolan gua.

 Torres: Argh, ref! Dia cubit kaki gua lah!

 Holden: Agak-agak lu bila diorang nak bawak masuk stretcher ni?
Torres: Entah la bro, gua dah la haus ni. Gua tumpang buat-buat injured sekali lah, maybe bila nampak kita dua injured diorang buat kerja laju sikit.

 Torres: Woi apa ni? Gua tak pakai baju dalam lah!
Knight: Baju lu fit lah, gua rasa stim dari tadi.
Cahill: Woi, hangpa buat apa tu woi!

 Soto: Argh, bola buat hal pulak. Jauh la pulak bola nih, macam mana gua nak clear.
Klasnic: Lu nak clear ball ke nak sepak kaki gua?

Soto: Beb, masa training takde pon Pak Cik Roy ajar kita buat macam ni.
Carragher: Just follow my order. Ni taktik baru, in case player lawan rempuh salah sorang dari kita InsyaAllah kita tak jatuh sebab kita hold hands. Ingat, pegang kuat-kuat.
Torres: What a genius you are Carra. Sedap la lu duduk tengah-tengah.

Pak Cik Roy: Lu dapat bola je make sure lu shoot. Pak Cik perasan Jaaskelainen tu macam goyang je.
Joe Cole: You can count on me bos.

These pictures were directly taken from Eurosport using right click and save image from

p/s: Chelsea next. Walk on my fellow Redsmen.

5 tukang kipas:

  Juelina Stanie (AJ)

November 2, 2010 at 6:05 PM

ok mmg lucu
tgh2 stress kerja nie bc smua script tuh

  KeCiK

November 2, 2010 at 6:45 PM

A-ha! thx for reading miss AJ!

  Juelina Stanie (AJ)

November 2, 2010 at 9:51 PM

hahaha np
mmg best entry yg nie ^^

  Selipar Putus

November 3, 2010 at 9:54 PM

lawak la pakcik OtOmen!

  KeCiK

November 4, 2010 at 12:15 AM

recently bila boring menatang ni lah aku buat. haha.

Related Posts with Thumbnails