MY FEARLESS IDIOTS. MY FANTASMAGORICAL SIDEKICKS. MY ATROCIOUS PUAKA'S.

SeratusWriters

Mespes story #1 - Status of The Day


the cinta syunk kmu slame

hidup mesti style

mama papa punye

miss independent love indie

aku cyunk dia, aku cinta dia

gagak putih

sepi tanpa mu

A punk said this - ak da bosan idop d dnie....ak rse xde mkne la idop...awex ak da la dok j.b..ak da lteh....ak still syg myra...TLONG CRI AK MYRA !!! [anti polis selama-lamanya]

Penantian satu penyeksaan

hanya aku cinta kau seorang

single is simple

nantykanku d'pintu syurga

syg dye ayu, kecik syg ayu <------sial ada nama aku!

sayap_rock87

guitar-ghost

single itu bebas - bsan nye...xde orng nk commnts.... on9 ni...add r sye...

adew aq qesah

napiee syg dilla

Dye Aq Punyee

ku Ralzo maho kau tahu

mus blow me a kiss

mencarik cinta single sudeyyhh

papa n baby

syUHadAh(sYg).... (20.03.2010) sAmpAI sKUnK dOh... aKU syG diE,dIe sYg akU... SmOgE KekAL SamPAi bILe2.... sAyaNG KaU syUHaDah...>>33

Aqu cyunk koe Eyqin ufline...kata:aqu cyng kamo dan rindu kamo.tp hatiku ini tetap risau kan kamo.diriku takot kamo mencurng kn cnta ini..

hye,,,,,,,,,,,,,,,,,
ley knl,,?????
ta maUu cmbg2 eh,,!!!!

ada org dah x nak ckp ngn aq lg la aq x tau apa x aq dia wat mcm nh ngn aq dr semlm dia x ckp ngn aq aq tanya pn dia wat x tau je hmm..

told u what ; da r bosan . tadek cape na lyan aq0e . bek aq0e tito . agy bgoz . tcing nan kownk cume . tanak kwn . :P

aku kesepian aku keseorangan..............aku ingin mencari teman hidup ku sudikah awk jd gf cye............
x sudi x per...............

hanya aku cinta

LoVe iZ LiFe

Mayat senyum

-M'gejar impian Yg xpsti-

Lurf make me perfect.

aku cyunk dia cmpai mati 'aku cyunk mira aku cinta mira'


p/s: Kamon guys, gimme a break !!! Kahkah from me !!!

2 tukang kipas:

  ijat

July 9, 2010 at 8:10 PM

huh???
adakah ini rakan2 anda kt myspace???

  KeCiK

July 9, 2010 at 9:54 PM

nope, mespes aku dah bersawang. 3 tahun dulu aku ada buat fake account, to make it more specific, it is a female account. 3 years=1034 friends n still counting. haha. gua cilok dari 'friends' gua lah ni..

Related Posts with Thumbnails