MY FEARLESS IDIOTS. MY FANTASMAGORICAL SIDEKICKS. MY ATROCIOUS PUAKA'S.

SeratusWriters

Wish I have RM5000

Seriously I don't have enough strength to move my fingers, start typing and write a new entry. I am too lazy to crack my head and come up with something stupid like I usually did.

"I got an idea!"

"Idea apa dude?"

"We thrashed Menyoo at Anfield few weeks ago! You should write an entry about it!"

"That is so lame. Dah lama. BTW, nice game yo. Kita titik Fergie's babes kaw kaw right?"

"Damn right!"

"We also thrashed another Manchester team, 3-0 right?"

"Damn right!"

"Carroll scored his first two goal at Anfield right? Sending the crowd into RAWR!"

"Damn right!"

"Carroll 2 Torres 0 right?"

"Damn right!"

"Bodoh apa ni asyik 'damn right' !!!"

Macam biasa, gua bermonolog dengan diri gua sendiri. Bodoh bukan? Yes, I am retarded and weirdo. Pure idiot inside and outside. Since I went to Frinjan19 last time, let me tell you idiots a little about it.

This time Frinjan was held at Laman Budaya Shah Alam, not at Dataran Shah Alam like they always did. Frinjan yang lepas lepas gua macam biasalah, jadi pengunjung biasa, lepak lepak, chill chill layan live performance, usha buku buku, cd-cd yang best memang gua rembat. But this time I was technically part of it. Gua diberi amanat untuk jaga ChowKit Kita booth on that day.

"ChowKit Kita, what the hell is that man?"

"Berbuih sial gua nak cerita kat lu, gi tengok sendirilah !!!" ---> CKK

The primary goal we open a booth is recruiting volunteers for the Pesta Chow Kit Kita on June 12. We've made a calendar with our workshop dates. If they're interested in helping in a particular workshop, they can immediately book a slot by putting their name in for that date. For those who sign up, we give them 1 Pesta CKK1 poster and 1 CKK1 brochure as a souvenir.


FYI, the theme for Phase 2 is FOOD IN CHOW KIT. There will be a t-shirt/tote bag printing station, performances, eating, photo studio, exhibition, info & registration BUT no street theater this time.

The event started at 5, macam biasa petang petang orang tak ramai sangat. Time tu baru gua imagine kalau gua ada PSP, boleh juga gua tekan-tekan apa yang patut. Gua dah jemu main snake kat henpon nokia gua. Bosan. Pukul 7 gua capai baju pagoda yang gua bawak, Maghrib. Takkan gua nak Maghrib pakai baju Pikachu yang gua pakai, nanti Tok Siak masjid tak bagi masuk.

 
Usually they will perform Maghrib prayer at the upper hall but this time, since they were having forum perdana, Maghrib prayer shall be done at the lower hall.

Gua segan tengok ramai jemaah lengkap dengan kopiah, serban dan berjubah walhal gua hanya berseluar jean hitam berbaju pagoda. Nasib baik gua ada jambang, nampak la sikit gaya pemuda Muslim yang cekal menunaikan ibadat tak kira di mana jua beliau berada. Keh keh keh.

Selesai Maghrib gua gerak balik ke Frinjan. A-ha, ramai pon orang. Baru gua semangat nak cari volunteer volunteer untuk fasa kedua Pesta CKK. To tell you the truth, I'm not good on convincing people to join certain occasion or event but lucky me, Iqa was there. She speaks pung pang dentam dentum and guess what, dah dapat 2-3 orang. Apa fungsi gua? I tried very hard to 'recruit' few volunteers but at some point, even I don't understand what in the hell I was doing. Gua sendiri pening. Nasib baik lu ada Iqa, kalau gua sorang sorang jaga booth, gua yakin amat booth tu tutup awal gara-gara cara gua menarik pengunjung. Tak sesia lu dapat action figure Star Wars tu kan? Cis. Unfair sungguh.

  
Check it out, Narsil, Excalibur, and Sting yo! The heaviest sword goes to Conan the Barbarian Atlantean Sword. Berat gila.

Gua bukan nak kecoh pasal benda tu semua. Gua cuma nak kecoh pasal benda nih. Besides us, they were many booths opened on that day like Bijou Bazaar, Morning Rockey, Distro Buku and Toy Rebels. Gua nak highlight satu booth ni je, Toy Rebels.

Toyrebels is an online retail store owned and operated by Jayline Marketing Sdn Bhd (916211-M), a registered private limited company located in Malaysia.

Their goal is to provide you top-notch customer service with fast shipping and reasonable prices. The bottom line is, they have a passion for what they do and hopefully the customers will enjoy every shopping experience they have with them.

Why I wish I have RM5000?

Gua memang jaki tengok mainan. Apatah lagi mainan yang real. Toy Rebels presented some of my favorite toys like the swords from Lord of The Ring (Gimli Battle Axe and Staff of Gandalf were there too!), Thundercats, Pirates of Caribbean, Conan the Barbarian and many more toys.

With RM5000 I will be able to sapu and rembat some of those toys. Dalam dompet gua ada 30 hengget je. Cis.

Takkan nak jual ex5 gua pulak, nanti gua nak balik naik apa? nak pergi kelas naik apa?

Dem, wish I have lima ribu ringgit. Lima ribu je untuk puaskan nafsu gila gua.

p/s: Next Frinjan will be held at Kompleks Belia & Kebudayaan Selangor on May 7th. The likes of Beeha, Wani Ardy, Komunis Puitis, Gloria, Sekumpulan Orang Gila, Round Robin, Catatan Ilustrasi and others will be there too. Apart from that, a friendly football match between Frinjan and Sokernet will be held too, InsyaAllah.

2 tukang kipas:

  r.k

April 22, 2011 at 12:01 PM

yo mate , next frinjan dekat kompleks belia tu , bell me aite mate . i want to be there .

  JUNAIDI

January 30, 2016 at 11:26 PM

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

Related Posts with Thumbnails