MY FEARLESS IDIOTS. MY FANTASMAGORICAL SIDEKICKS. MY ATROCIOUS PUAKA'S.

SeratusWriters

Flash Mob - Spot the difference

A flash mob is a group of people who assemble suddenly in a public place, perform an unusual and sometimes seemingly pointless act for a brief time, then disperse, often for the purposes of entertainment and/or satire.

"What telah happen man, why suddenly you seem to be interested in this thing?"


Last week on Saturday, 16th April, exactly at 5PM I went to Masjid Jamek just to see a protest against the media organized by Platform.AM. Technically I involved in this so-called-protest but I wasn't part of the major protesters. I sat just near the main road in front of LRT station, grab my newspaper and read it upside down. There were few people doing the same thing in the middle of the main road and the other side of the road. Then, few Malaysians approached me;

"Bang, abang baca paper terbalik ni..."

I smile at them.

"Oh, ni yang sama macam kat seberang jalan tu ke..."

I kept smiling. Probably my smile wasn't the cutest smile, they walk away from me. I continue on my 'thorough' reading for another few minutes. Beng Beng was there also doing the same thing, thanks yaw! Nanti gua payung eskepal kat New Village okey.

We stop reading and went to Masjid India since gua belum Asar lagi. Then gua balik. Bajet dah contribute le tu? Keh keh keh.

Few days later a video was uploaded by TVSelangor regarding the protest. Nice. Platform.AM also uploaded few pictures about it. I didn't know that they were doing it at KLCC too. I thought they were doing it near Masjid Jamek only. Kool mang!

Initially this entry isn't all about the protest, I just want to highlight something regarding some Malaysians who have negative perspective and perception on this matter. This is the video about the protest and have a look at those comments.



Budak-budak ni tak sekolah ke?

Ini tanah kita...tapi kita rela berkongsi...jgn sampai hak kita tergadai...xmalu kew ngn ank cucu nti ko wt perangai bodoh...lebih baik KAU yg bodoh baca tebalik ngn tukang spray tu fikir balik..apa yang dh buat tu berbaloi kew??

Mcm org gila pun ada...meroyan kot...

Berapa la upah kat budak-budak tu....aku pun nk jgk...

Melayu bodoh untung tak seberapa sanggup jadi alat Ultra Kiasu.

Nie jenis budak tak lepas tadika ...baca terbalik.

I am fine with these comments because I believe everyone has their own perspective, idea, and perception but this entry doesn't stop here. Now please have a look at this video on Justin Bieber Flash Mob Malaysia performing at Pavilion, Kuala Lumpur. Mind if you read the comments too?



This is awesome!!!!!!

AMAZING!

Awsome

Wow..this is so cool!!

Thats fuckin awesome :)
 
This is so cool.. how do people organize these things?!

They're so excited! haha soo cute!

Let's do it!

OH MY I LOVE THIS... can you please upload the whole song here on youtube pwease... im begging on my knees.


NOW, CAN YOU SPOT THE DIFFERENCE?


Bak kata Nabil, lu pikir la sendiri. Assalamualikum.

p/s: Pagi pagi dah rage sebab tadi masa belajar parking kereta, semua tiang gua langgar. Cis.

6 tukang kipas:

  nn

April 21, 2011 at 4:42 AM

orang Malaysia memang kesah pasal hiburan je. siapa kawin dengan siapa. siapa turun naik court. siapa ada anak luar nikah etc.

pasal benda penting mana diorang kesah asalh 4/5 tahun sekali dapat banyak barang free semua OK!

Malaysia Boleh!

:)

  cEritA kU

May 19, 2011 at 3:16 PM

bro...gua tak nampak lu punyer kat msjid jamid????

  KeCiK

May 21, 2011 at 2:12 AM

nn: Wei barang free apa lu dapat? Bak sikit!

Cerita: FYI, diorang kept moving from a place to another place. Gua datang diorang dah ada kat tengah jalan, kat pedestrian walk. Gua lepak tepi-tepi je. 15 minutes gua blah.

Siapa lah gua ni diorang nak ambik gambar.

:)

  cEritA kU

May 22, 2011 at 6:08 PM

gua ingat lu hensem boy...dapat msk dlm berita..hahahahaha

p/s:x hensem lah nie nyer?

  sherlina halim

July 26, 2015 at 6:21 PM

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

  JUNAIDI

January 30, 2016 at 11:26 PM

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

Related Posts with Thumbnails